Hoofdcontent

Uniek Sporten

Sport is leuk, gezond en goed voor de sociale contacten. Iedereen wil sporten, ook mensen met een beperking. Sporten op je eigen niveau en passend bij je mogelijkheden, dat kan met Uniek Sporten. Wij willen iedereen graag helpen aan een passende sport- of beweegactiviteit.

Aanbod en vragen
Wil je weten wat het sport- en beweegaanbod in jouw regio is, kijk dan op www.unieksporten.nl.

Uniek Sporten
Sinds een aantal jaar is er het landelijk platform 'Uniek Sporten' die de regionale initiatieven heeft gebundeld. Hierdoor kan middelen breed ingezet worden en draagt de landelijke bekendheid bij aan de doelstelling: vraag en aanbod bij elkaar brengen en mensen met een beperking in beweging krijgen.
Heb je meer vragen? Neem dan contact op.

Weet je niet hoe of wat? Vraag hulp van de beweegmakelaar!

Wil jij meer bewegen, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? De beweegmakelaar helpt je graag! De beweegmakelaar is gratis beschikbaar voor alle inwoners van Berkelland die op eigen initiatief willen bewegen of op advies van bijvoorbeeld een huisarts, fysiotherapeut, praktijkondersteuner of het Voormekaar-team. De beweegmakelaar bekijkt in een adviesgesprek met jou wat je kunt aanpassen in je leefstijl om actiever te worden. De beweegmakelaar geeft je tips over bewegen in je dagelijks leven en adviseert je over beweegactiviteiten daarbuiten. 

Neem gerust contact op met de beweegmakelaars John, Susanne of Nienke van de Sport Federatie Berkelland voor meer informatie. 

Telefoonnummer: 0545-476727 
E-mailadres: info@sportfederatieberkelland.nl