Hoofdcontent

Hoe werkt het?

DEELNEMEN aan activiteiten

 1. Klik op de volgende link om alle activiteiten te bekijken: alle activiteiten. U kunt dan links in de balk selecteren op project, doelgroep, locatie en soort activiteit. Selecteer Sjors Sportief voor sportieve jeugdactiviteiten, Sjors Creatieve voor culturele jeugdactiviteiten en Max Vitaal voor 55+ activiteiten.
 2. Kies een activiteit waar u aan wilt deelnemen. Klik op toevoegen. De activiteit staat nu in uw "mandje".
 3. Ga naar uw "mandje" en klik op afronden.
 4. Vul de gegevens van de deelnemer in en klik op ga verder.
 5. Bevestig uw deelname

Mocht het door omstandigheden niet lukken dan kunt u altijd contact opnemen met ons of eventueel met de aanbieder via de contactgegevens die vermeld staan bij de activiteit.

Als extra ondersteuning kunt u onderstaand instructiefilmpje bekijken.

Registreren als AANBIEDER van activiteiten 

Aanbieders van sportieve, creatieve en ontmoetingsactiviteiten kunnnen hun aanbod plaatsen op deze website. 

 1. Registreer je als aanbieder via de volgende link: registreren als aanbieder. Bevestig vervolgens het account via het opgegeven e-mailadres.
 2. Log in met de opgegeven gegevens.
   

Het toevoegen van activiteiten als AANBIEDER

 1. Log in met de opgegeven gegevens.
 2. Ga nu naar het aanbiedersoverzicht en klik op activiteit toevoegen. Indien je niet automatisch op deze pagina komt, klik dan op jouw e-mailadres bovenin de balk naast de knop "uitloggen", je krijgt nu de optie om jouw "rol" te kiezen. Kies die van "aanbieder". Je zult je nu op het aanbiedersoverzicht bevinden.
 3. Bij activiteiten toevoegen krijg je eerst een overzicht waar je het project kunt kiezen. Kies hier uit: Sjors Sportief (<18), Sjors Creatief (<18), Max Vitaal (55+) of toernooien.
 4. Vul de overige gegevens in. Let op het volgende:
  • Je kunt zelf een locatie toevoegen door op het groene plusje te klikken.
  • Vergeet geen foto toe te voegen en zorg ervoor dat het rechtenvrije foto's zijn of dat deze in jouw bezit zijn
  • Je kunt een vergoeding invoeren. Houd er rekening mee dat er €0,50 wordt afgedragen per activiteit en dat je dus je bedrag met €0,50 euro moet verhogen
  • Bij Max Vitaal kun je alleen een vergoeding toevoegen als de activiteit plaatsvindt op vastgestelde tijden, klik hiervoor het vakje aan en je kunt nu ook vergoedingen invullen. Mits de activiteiten niet plaatsvinden op vastgestelde tijden dan verzoeken wij om de kosten/vergoeding in de tekst op te nemen.
 5. Sla uw activiteit op.
 6. Maak eventueel meerdere activiteiten aan.

Als extra ondersteuning kunt u onderstaand instructiefilmpje bekijken.