Hoofdcontent

Berkellandwijzer en Berkelland Doet! 

 

Neem eens een kijkje op Berkellandwijzer.nl

Berkellandwijzer.nl is dé sociale wegwijzer voor inwoners uit Berkelland en een initiatief van de gemeente Berkelland. Op deze website vind je praktische informatie, maar ook lokale organisaties die je kunnen helpen en activiteiten gericht op het dagelijkse leven. Zo helpt Berkellandwijzer.nl je met heel veel vragen over welzijn, wonen, zorg, werk, meedoen en geldzaken.  

Met behulp van verschillende thema’s kun je op Berkellandwijzer.nl snel antwoord vinden op bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • "Ik wil graag vrijwilligerswerk doen!"
  • "De mantelzorgwaardering, wat is dat?"
  • "Kent mijn woonplaats ook een eigen belangenvereniging?"
  • "Waar kan mijn vader terecht als hij meer wil weten over een aangepast vervoer?"

 

 

Zoekt u burenhulp of vrijwilligers of wilt u zich hiervoor aanmelden? Kijk dan op Berkelland Doet!

 

Op Berkellandwijzer vind je ook Berkelland doet!. Dit is de online vrijwilligersvacaturebank en plek voor het doen van burenhulp van Berkelland. Ga naar Berkelland Doet! en ontdek dat er vrijwilligerswerk is in allerlei soorten en maten. Er zit vast iets tussen dat bij jou past. 

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk dat bij u past? Wilt u iets doen voor een ander of heeft u iemand nodig die u kan helpen? Hier vindt u een ruim aanbod van lokaal vrijwilligerswerk en kleine buurvragen. Kijk en ontdek dat er altijd wel iets tussen zit dat u aanspreekt.